Aktie: 20% korting op alles - Bespaar tot 800€!

  • Gratis levering en retourzendingen
  • Icon 30 dagen testen30 dagen proefzitten
  • Icon betalingAankoop op rekening

Wie is Sensoo eigenlijk?

Wij zijn jonge enthousiastelingen en ervaren specialisten als het om banken gaat. We zijn een team van ‘bank-nerds’ met ongelooflijk veel plezier in ons werk. Wij vinden functionaliteiten uit als die ontbreken, elk detail wordt doordacht en we werken met liefde, passie en vakmanschap net zo lang, totdat een product helemaal perfect is. Bij alles wat we doen en denken staat het thema ‘bank’ centraal.
Vrouw die zich uitstrekt op een Sensoo Sofa
Sensoo plant een boom voor elke verkochte Sensoo

Hoe een Sensoo wordt gemaakt

De constructie van banken is – althans voor ons – een combinatie van hightech en oerdegelijk vakmanschap met vingertoppengevoel, gevoel voor proporties en liefde voor het vak. Dankzij onze moedermaatschappij beschikken wij over meer dan 60 jaar ervaring en geoptimaliseerde procedés.

Onze bijdrage aan duurzaamheid

Wij zijn kinderen van verschillende generaties en maken ons allemaal zorgen over het milieu. Daarom leven wij ons perfectionisme en onze passie ook graag uit als het om duurzaamheid gaat. Ons belang op de markt en onze mogelijkheden zijn nog klein – maar zodra we gaan groeien, zullen ook onze kansen om het Moeder Natuur gemakkelijker te maken, toenemen.

Sensoo plant een boom voor elke verkochte Sensoo
Een jonge vrouw zit met haar benen gekruist op een gele Cosy1 1-zitbank en speelt met ballonnen. Ze lacht. Hieruit moet blijken hoe gemakkelijk het is om het comfort van Sensoo aan te passen.

Waarom Sensoo?
Omdat comfort een kwestie van houding is!

1. Wij bieden een sofa met flexibele comfortinstellingen.
2. Ontspan lang en zorgeloos
3. Zonder risico geselecteerd en snel geleverd

;