30% korting op voorraadartikelen

  • Gratis levering en retourzendingen
  • Icon 30 dagen testen30 dagen proefzitten
  • Icon betalingAankoop op rekening

De Sensoo-kwaliteitssom

Kwaliteit = materiaal + vakmanschap + leren door testen

Hoogwaardig materiaal, eersteklas vakmanschap, realistische tests en verbeteringen waar nodig – dat is onze formule voor een lange levensduur. Het resultaat is een bank die aan onze kwaliteitseisen voldoet en waarvan u lang plezier hebt.

1. Ons materiaal – harde kern, zachte schil

Er liggen frieten en mayonaise op de bank. Dit is om te laten zien hoe gemakkelijk de stoffen hoezen van Sensoo te onderhouden zijn.

Robuuste, onderhoudsvriendelijke stoffen

Natuurlijk zijn er officiële kwaliteitsnormen, maar voor ons is dat niet genoeg. Als een stof niet alleen goed aanvoelt en er goed uitziet, onderwerpen wij hem ook aan onze interne kwaliteitstests – realistisch en genadeloos. Alleen robuuste en onderhoudsvriendelijke stoffen halen bij ons de selectie.

Onverwoestbaar frame

Het frame is samengesteld uit een combinatie van beukenhout en FSC-gecertificeerde hightech houtcomposieten. Deze mix is geoptimaliseerd door de bankexperts van ons moederbedrijf, rom1961, en is praktisch onverwoestbaar bij dagelijks gebruik.

De verschillende houtsoorten en houtmaterialen die nodig zijn om het praktisch onverwoestbare Sensoo frame te bouwen.
Zittingconstructie met afzonderlijke schuimsoorten en veren

Vormstabiele stoffering

Met Sensoo zit en ligt u op schuim van hoge kwaliteit (volumegewicht: 40 kg/m3). Het biedt het juiste ‘zitgevoel’ en neemt altijd weer zijn oorspronkelijke vorm aan wanneer u opstaat. Onder de schuimlaag bevinden zich hoogwaardige nosagveren die wel veren, maar niet meegeven.

2. Ons vakmanschap

U heeft niets aan de beste materialen als u er niet goed mee om kunt gaan. Een kilo truffels maakt je nog geen sterrenkok. Bij ons ‘koken’ ervaren bankspecialisten volgens recepten die 60 jaar lang zijn geoptimaliseerd.

Een bankexpert bewerkt een bankzitting met het vereiste gereedschap.

3. Onze kwaliteitstests

Wij bieden vijf jaar garantie, niet alleen op het frame, maar op alles, van de stoffering tot en met de bekleding, en we slapen nog steeds goed. Dat komt doordat we onze banken aan diverse tests onderwerpen, ze optimaliseren en opnieuw testen voordat ze in serieproductie gaan, totdat alles perfect is. We simuleren extreme situaties en weten dat we ons een volledige garantie van vijf jaar kunnen veroorloven.

Onze emissieklasse
De gouden M
5 jaar garantie
;