-30% Black Weeks aanbieding tot 10 december !

  • Gratis levering en retourzendingen
  • Icon 30 dagen testen30 dagen proefzitting
  • Icon betalingAankoop op rekening

De Sensoo-som van kwaliteit

Kwaliteit = materiaal + vakmanschap + learning by testing

Hoogwaardig materiaal, eersteklas vakmanschap, realistische tests en verbeteringen waar nodig – dat is onze formule voor een lange levensduur. Het resultaat is een bank die aan onze kwaliteitseisen voldoet en waarvan u lang plezier hebt.

1. Ons materiaal – harde pit, zachte schil

Er liggen frieten en mayonaise op de bank. Dit is om te laten zien hoe gemakkelijk de stoffen hoezen van Sensoo te onderhouden zijn.

Robuuste onderhoudsvriendelijke stoffen

Er zijn natuurlijk officiële kwaliteitsnormen. maar voor ons is dat niet genoeg. Als een stof goed aanvoelt en er goed uitziet, onderwerpen wij hem ook nog aan onze interne kwaliteitstests. realistisch en genadeloos. Alleen robuuste en onderhoudsvriendelijke stoffen belanden in ons assortiment.

Onverwoestbaar frame

Het frame is gemaakt van een combinatie van beuken en FSC-gecertificeerde hightech houtcomposieten. Deze mix is door de bankexperts van ons moederbedrijf rom1961 geoptimaliseerd en is praktisch onverwoestbaar in het dagelijks gebruik.

De verschillende houtsoorten en houtmaterialen die nodig zijn om het praktisch onverwoestbare Sensoo frame te bouwen.
Zittingconstructie met afzonderlijke schuimsoorten en veren

Vormstabiele stoffering

Met Sensoo zit en ligt u op schuimstof van hoge kwaliteit (volumegewicht: 40 kg/m3). Het geeft het juiste ‘zitgevoel’ en als u opstaat neemt het altijd weer zijn oude vorm aan. Daaronder zitten hoogwaardige nosagveren die wel veren, maar niet meegeven.

2. Ons vakmanschap

U hebt niets aan de beste materialen als u er niet mee om kunt gaan. Een kilo truffels maakt je nog niet tot sterrenkok. Bij ons ‘koken’ ervaren bankspecialisten volgens recepten die 60 jaar lang zijn geoptimaliseerd.

Een bankexpert bewerkt een bankzitting met het vereiste gereedschap.

3. Onze kwaliteitstests

Wij geven vijf jaar garantie. Niet alleen op het frame, maar op alles, van de stoffering tot en met de bekleding en we slapen nog steeds goed. Dat komt doordat we onze banken aan diverse tests onderwerpen, ze optimaliseren en ze nog een keer testen voordat ze in serieproductie gaan totdat alles klopt. We simuleren extreme situaties en weten dat we ons een volledige garantie van vijf jaar kunnen permitteren.

Onze emissieklasse
De gouden M
5 jaar garantie
;