Bespaar nu 20% op al onze banken en fauteuils!

  • Gratis levering en retourzendingen
  • Icon 30 dagen testen30 dagen proefzitting
  • Icon betalingAankoop op rekening

De bank die
op comfort is ingesteld

Comfort is de belangrijkste functie die een bank moet hebben. En iedereen verstaat weer iets anders onder comfort – het is subjectief en afhankelijk van de situatie. Met onze ervaring en creativiteit hebben we een innovatieve formule bedacht voor ultiem comfort. De oplossing zit in drie variabelen die – nou ja – variabel moeten zijn. Met Sensoo stel je het comfort zelf in. Zo nodig drie keer per dag.

Sensoo - Plezier met vrienden

Het geheim van Sensoo comfort

In 4 ontwikkelingscycli naar perfect comfort

Test. Develop. Repeat. 18 maanden lang. en toen hadden we het bankcomfort ontwikkeld dat werkt, voor iedereen, in elke situatie. Cosy1 is samen met onze toekomstige klanten ontwikkeld: met 8 testpersonen hebben we met verschillende soorten banken onderzocht wat een bank comfortabel maakt. Op basis van de bevindingen hebben we een prototype ontwikkeld dat door dezelfde proefpersonen werd getest. dezelfde Het kostte ons 4 van deze cyclussen om het comfortraadsel op te lossen. We kwamen uiteindelijk op 5 elementen uit die het Sensoo-comfort absoluut uniek maken:

1. Smooth-functie

In een handomdraai van stevig naar zacht

Met onze gepatenteerde Smooth-functie geef u elke Sensoo-zitting de perfecte hardheid – van zacht tot stevig. Grijp gewoon onder de stoel en draaien maar, tot u helemaal goed zit!

2. Lounge-Functie

Comfortabel in elke situatie

Met het vouwmechanisme van de rugleuning verandert u de zitgeometrie in een paar seconden en past u de Sensoo moeiteloos aan de drie belangrijkste posities die u gewoonlijk op een bank inneemt aan:

Zitten

Met opgevouwen rugleuning heeft de Sensoo de ideale geometrie om te zitten: een korte zitting en een steile hoek ten opzichte van de rugleuning. Zo wordt de lendenwervelkolom goed ondersteund.

Loungen

U vouwt de rugleuning met één enkele handbeweging omhoog. Zo hebt u meer zitruimte, een vlakkere zithoek en zelfs een hoofdsteun. Dat is de ideale positie om te loungen!

Liggen

Door de rugleuning uit te klappen, krijgt u zelfs zo veel zitruimte dat u het als bed kunt gebruiken. voor een powernap tussendoor of voor spontane logees.

3. Lift-functie

De bank op uw niveau

De bank is in hoogte verstelbaar, zodat jong en oud er comfortabel op kunnen zitten. Om dezelfde reden kun je de Sensoo op drie verschillende zithoogtes instellen. Boeken zijn tenslotte om te lezen en horen niet onder je voeten of onder de poten van je bank.

4. Laat u omarmen door onze armleuning

Veilig en knus

Bij kaas, zit de meeste smaak rond de gaten. Een bank is een plek waar u tot rust komt. De armleuningen van Sensoo zijn hoog en zacht. Zo neemt de Sensoo u na een lange dag in zijn armen.

Hapje

5.Poef

Ook voor mensen, uw voeten of een hapje

Of u nu met uw voeten omhoog wilt, een extra plek voor vrienden nodig hebt of hem als tafel wilt gebruiken: de poef maakt een bank compleet en nog variabeler.

;